Formstabilt limträpanel för husfasader

Starkt, prisvärt och skyddande fasadpanel av granvirke.

Limträpanel av granvirke med extra bredd

Välj limträpanel som är tillverkad av hållfast norrländskt granvirke av hög kvalitet. Genom att lamellerna är limmade med delvis stående årsringar får du limträpanel som rör sig mindre, har lägre fuktkvot och i mindre utsträckning riskerar att spricka. Lamtechs limträpanel finns i två bredder, 250 millimeter och 300 millimeter. Tjockleken är 25 millimeter, vilket gör panelen lätt och smidig att hantera. Bredden ger inte bara en snygg yta, utan sparar tid under monteringen eftersom du snabbare täcker husets fasad. Under tillverkningen hos oss genomförs flera manuella kontroller så att varje limträpanelskiva håller rätt kvalitet. Panelen levereras obehandlad, men kan vid efterfrågan levereras grundmålad, mellanstryken och brandskyddsimpregnerad.

Limträpanel med hållbarhet och vacker yta

Genom en bred yta och att limträpanelen kan monteras både liggande och stående finns det möjligt att ge husfasaden ett personligt utseende och skapa en estetik som passar husets arkitektur. Limträpanelen monteras på samma sätt som ytterpanel. Välj en limträpanel som är limmad med tvåkomponentslim för att stå emot väder och vind utan att dra åt sig fukt eller spricka. Har du frågor eller vill göra en beställning på limträpanel är det bara att kontakta oss. Vill du se hur panelen ser ut i verkligheten och hur den kan användas, titta in här och titta på några av våra referensjobb.

Klä husfasader med formstabilt träpanel

Renoveringar av husfasader eller nybyggnation av hus? Hos Lamtech finns limträpanel som går att monter både liggande och stående och med extra bred yta ger ett gediget uttryck. Vill du veta mer? Kontakta oss på 0644-108 92 eller mejla till info@lamtech.se.