Limträtrall
​​​​​​​Referenser som visar skillnaden

Inspiration och idéer för dig behöver limträpanel i hög kvalitet, ska bygga altan eller söker limfog.

Nöjda kunder är det bästa beviset

Hos Lamtech hittar du limträpanel för fasader, limträtrall, limfog och en rad olika träprodukter som är perfekta för att bygga vackra inom-och utomhusmiljöer. För oss är kvalitet alltid i fokus och det har bland annat gett oss en ledande position som leverantör av delar till trappor i gran och furu. Det bästa beviset på att vi håller det vi lovar är kundernas omdömen och det resultat som produkterna faktiskt levererar. Du är alltid välkommen att skicka ett mejl eller ringa oss!

Vill du veta mer?

Kontakta oss på telefonnummer 0644-108 92 eller skicka ett mejl till info@lamtech.se, så får du snabbt svar på frågor om Lamtechs produkter.
Vi fick äran att leverera 650 m2 av vår bruna limträtrall till Eriksberg vilt och Natur`s nya hotell Arken i Trensum, Blekinge, där den används som landgång in till hotellet, alla loftgångar och balkonger. Arken är en ny hotellbyggnad inne i Skandinaviens största safaripark Eriksberg Hotel & Nature Reserve.

I gårdsmiljön har dom byggt en ny spektakulär hotelldel Arken, där fokus är hållbarhet och där alla hotellrum har utsikt över safariparkens savann. Tanken är att sudda ut gränserna mellan att vara inne och ute och göra naturen tillgänglig 365 dagar om året på ett bekvämt och naturligt sätt, utan att störa djur och natur.

Foto  Anders Prinz
@eriksbergviltochnatur
​​​​​​​
Film:
Eriksberg Vilt & Natur (@eriksbergviltochnatur) • Foton och videor på Instagram

  • gra-trall3
  • gra-trall-2

Lamtechs grå limträtrall monterad på uteplats ut mot bassäng och som balkonggolv på övervåningen i Kalmar sommaren 2023. Ca 70 m2 gick åt.

Kundens åsikt angående vår limträtrall.
"Det har gått fint att jobba med trallen och snickarna var nöjda. Vi är supernöjda och nu efter vintern så har den antagit en mer ljusgrå och matt färg som är otrolig fin"
  • brun-trall-linkoping
  • brun-trall-2-linkoping
Ibland räcker det med någon kvadratmeter av vår bruna limträtrall för att ha en plats att njuta av morgonkaffe eller sitta på i skymningen för att lyssna och känna alla skogens ljud och dofter, precis som denna stuga utanför Linköping.

Trall med en rillad och en slät sida

Skapa din egna uteplats!

Lamtech har en fantastiskt läcker limträtrall 215 mm bredd och 34 mm tjock. Med en rillad och en slät sida skapar du din utemiljö som det passar dig och dina behov.

Trallen kan t.ex användas vid bygge av altan, pooldäck, farstukvist, anpassade ramper och större trädäck.

60 m2 Trädäck med vår trall


Skapa din egen plats på jorden. vi hjälper gärna till med gedigen trall som håller i många år.