​​​​​​​Trappämnen
​​​​​​​Referenser som visar skillnaden

Inspiration och idéer för dig behöver limträpanel i hög kvalitet, ska bygga altan eller söker limfog.

Nöjda kunder är det bästa beviset

Hos Lamtech hittar du limträpanel för fasader, limträtrall, limfog och en rad olika träprodukter som är perfekta för att bygga vackra inom-och utomhusmiljöer. För oss är kvalitet alltid i fokus och det har bland annat gett oss en ledande position som leverantör av delar till trappor i gran och furu. Det bästa beviset på att vi håller det vi lovar är kundernas omdömen och det resultat som produkterna faktiskt levererar. Du är alltid välkommen att skicka ett mejl eller ringa oss!

Vill du veta mer?

Kontakta oss på telefonnummer 0644-108 92 eller skicka ett mejl till info@lamtech.se, så får du snabbt svar på frågor om Lamtechs produkter.
Snickarlaget Norden AB
Snickarlaget är en ledande tillverkare av trappor i Norden. De fokuserar på design, innovation och flexibilitet och skapar trappor som är anpassade efter varje kunds behov, drömmar och krav. Ända sedan 1980-talet har de tillverkat trappor som har använts av både barn och vuxna som krupit eller gått i dem dag efter dag. För Snickarlaget är en trappa inte bara en funktionell möbel utan också en vacker inredningsdetalj.
Designtrappor
En trappa kan ge ett hem en helt ny karaktär och skapa en atmosfär som förhöjer intrycket av huset. Snickarlaget var pionjärer med att införa design som en inredningsdetalj i trappor, genom samarbeten med designers som Stina Sandwall. Den första designtrappan som de skapade tillsammans blev senare känt som Balk och blev en succé i branschen. Snickarlaget är inte bara experter på hantverk och träprodukter utan också ledande inom design och utveckling, både internt och genom samarbeten med externa designers.
Trapptillverkning mitt i det småländska träriket
Snickarlagets fabrik ligger i Sävsjö mitt i det småländska träriket. Där kombineras traditionellt hantverkskunnande med en modern maskinpark i en helintegrerad produktionsprocess. Varje trappa tillverkas efter kundens unika specifikationer och mått. Deras kompetens och erfarenhet garanterar ett bra slutresultat. Snickarlaget vet att "kunden i fokus" är nyckeln till att lyckas med skräddarsydda tillverkningar och nöjda kunder.