Välkommen till Lamtech

Gedigna, svensktillverkade och prisvärda träprodukter tillverkade av norrländsk gran och furu. Välj limfogskivor, trappämnen, limträpanel och limträtrall som tillverkas med höga krav på kvalitet, effektivitet och hållbarhet. Med modern produktion, service och stort kunnande får du hållfasta och vackra träytor.

Limfog

Limfogskivor i hållbar och gedigen furu och gran. Här finns både A-, B- och C-kvalitetet. Hos oss kan du anpassa din beställning både vad gäller format och vilken träkvalitetet du behöver. 

Limträpanel

Limträpanel som skyddar fasaden och med extra bredd adderar ett vackert uttryck. Hos Lamtech får du en rak, och hållbar träyta i gran som kan monteras både liggande och stående. 

Trappdelar 

Lamtech är ledande i Skandinavien på att tillverka komponenter till trappor av furu och gran. Här kan du måttbeställa vilplan, vangstycken, handledare, stolpar och sättsteg samt steg. Allt finns hos oss.

Med känsla för träytor 

Hos Lamtech hittar du träprodukter som är tillverkade med yrkesskicklighet och erfarenhet. Här finns inte bara en effektiv och modern maskinpark som gör att du kan måttbeställa och anpassa din beställning helt efter dina behov. Genom hela produktionskedjan finns personal som kan trä och som gör manuella kontroller så att träytor inspekteras, känns över och värderas innan de går vidare i produktionen.  Detta ger dig som kund hos oss, produkter som både har vacker yta och lång livslängd. Fråga efter våra certifierade produkter. 

Hållbart och vackert tillsammans med Lamtech

Träfasader, trappor, möbler, inredning, hus, altaner och pooldäck är några exempel på vad limfog, limträpanel, trätrall och trappämnen kan användas till. Här kan du se  resultaten i verkligheten. Bli inspirerad och kontakta gärna oss för råd och idéer!
Limträpanel enkelfas
Limträtrall
Trappämnen
Stående panel